Vitalis Staia
1 2

Резервации Online

Хотел "ВИТАЛИС" разполага със 100 легла в стаи с по две, три и четири легла с изцяло обновен и модерен интериор, както и с осем луксозни апартамента, всички обзаведени с климатици, хидромасажни душове, интернет и телевизор.

Балнеология

Минералната вода в комплекс “ВИТАЛИС” се използва за лечение, рехабилитация, козметични и анти-стрес процедури чрез инхалации, пиене и бани при редица тежки заболявания. Лечебното и съдържание, както и познанията на професионалния персонал в балнеоложкия център на хотела ще Ви помогнат да облекчите болката и да почувствате подобрение, ако страдате от:

  • Ревматизъм, ставни заболявания, невралгии, неврити, артрити и др.
  • Болести на обмяна на веществата – захарна болест, подагра, пикочно киселинна диатеза.
  • Катарални заболявания – бронхити, емфиземи, ринити, фарингити, ларингити, трахеити, сенна хрема, бронхиална астма.
  • Кожни заболявания – хронични екземи, псориазис, уртикария.
  • Ендокринни заболявания – хипофункция на половите жлези у мъжа и жената (оттам и популярността на тази вода като подмладяващо средство); съдови заболявания и хипертонична болест.                                                                                                             

 Двата басейна в комплекса се пълнят изцяло с живата изворна минерална вода като са на Ваше разположение целогодишно. За приятната атмосфера допринася и красивата цветна градина в двора на хотела.

Центърът на хотела е оборудван с най-съвременна апаратура за оздравителни, релаксиращи и козметични процедури. А професионалният екип от рехабилитатори са на Ваше разположение за консултации и изграждане на персонална програма, която най-пълно да отговаря на нуждите и желанията Ви, използвайки максимално природната сила на минералната вода, съдържаща благороден газ – радон. 

 Записването за масажи става в момента на настаняването на гостите.

Галерия

Гореща оферта

Ранни резервации All Inclusive Light Деца до 3.99 год. се настаняват безплатно деца от 4 до 14 ненавършени години се настаняват на самостоятелно легло с доплащане зa All Inclusive Light + безплатна анимация Деца до 3.99 год. се настаняват безплатно деца от 4 до 14 ненавършени години се настаняват на самостоятелно легло с доплащане зAll Inclusive Light
Цените са в лева и включват: нощувка, All Inclusive Light,  външен  басейн с минерална вода 34-38 градуса, безжичен интернет в  общите части, уелкъм дринк, паркинг, туристическа застраховка , туристическа такса и 9% ДДС

Виж повече